14925246_1350768441600729_7244939782392025276_nIk ben Marieke van Esch-Aalbers, getrouwd en moeder 2 knullen van 8 en 9 jaar oud. Ik werk vanuit een boerderijtje in ‘t Oventje (dat ligt 3 km bij Uden vandaan) en ik begeleid kinderen met leerproblemen, ontwikkelingsproblemen en gedragsproblemen. Veel van de kinderen in mijn praktijk zijn hoogbegaafd, hooggevoelig en/of beelddenkend. Kinderen die (op school) vastlopen, niet lekker in hun vel zitten, boos zijn zonder te weten waarom, etc. Ik help deze prachtige kinderen door op zoek te gaan naar de oorzaak en inzicht te geven in de uitdagingen, om vervolgens de uitdagingen bij de basis aan te pakken, waardoor deze (vrijwel altijd) verdwijnen. Het resultaat zijn kinderen die vrolijk zijn en plezier hebben in het leren, spelen en leven.

Ook werk ik met volwassenen die niet lekker in hun vel zitten of last hebben van o.a. stress of trauma. Door middel van reflexintegratie zorg ik ervoor dat je weer rust, stabiliteit en zekerheid ervaart in lijf en brein. In geval van trauma hoeft er niet over het trauma gesproken te worden om toch geholpen te kunnen worden.

Methodes

Ik ben o.a. gecertificeerd coach ‘Ik leer anders’ voor beelddenkers, Talentbegeleider voor Hoogbegaafden, Visueel screener en trainer, ik werk volgens MNRIĀ® Masgutova Reflexintegratie (o.a. PTSD & stress-release), Rhytmic Movement Therapy, Bodymap Ontwikkelingslab. Ik volg momenteel de post HBO-opleiding Medische basiskennis en ik ben MNRIĀ® reflexintegratie Core in Training.

Nieuwsgierig welke opleidingen ik allemaal heb gevolgd? Bekijk het gerust op de pagina opleidingen en cursussen.


Hb in beeld staat als professional vermeld op o.a. de volgende websites:
https://www.benjehoogbegaafd.nl
http://ikbenhoogbegaafd.nl/coaches
https://talentstimuleren.nl/professionals
http://gavemensen.nl/hulp-en-doorverwijzing
http://www.novilo.nl/begeleiders
http://ikleeranders.nl/coaches
http://masgutovamethode.nl/vind-mnri-behandelaar
http://CNLS/visuomotorisch-trainers
http://zorgkaart4kids.nl/zoek-op-zorgkaart


Visueel screener & trainer

logo coach Ik leer anders

masgutova-logo_2

RMT logobodymap

novilo-logo-blauwkader