Plan eenvoudig online je afspraken

Bestaande cliënt? Plan zelf je afspraak in!
Cliënten van HB in beeld krijgen toegang tot een eigen online clientomgeving. Van daaruit maak je eenvoudig zelf een afspraak in de online agenda van HB in beeld.  Hier kun je een afspraak ook eenvoudig verzetten. Plan  gerust een aantal afspraken vooruit.
Klik hier om in te loggen bij je eigen cliëntomgeving (alleen voor bestaande cliënten)

Uitgebreide screening
Een traject start vrijwel altijd met een uitgebreide screening. Deze screening duurt 3 uur en er wordt meteen mondeling verslag gedaan. Een uitgebreide screening kun je niet zelf inplannen, dat doen we altijd even samen. Neem daarvoor dus even contact op.

Belafspraak
Wil je telefonisch contact opnemen? Dan is HB in beeld het beste te bereiken tussen 14 en 15 uur en aan het einde van de middag. Tijdens praktijkafspraken wordt er geen telefoon opgenomen. Maar stuur gerust een berichtje, dan maken we een belafspraak.


Aanmelden nieuwe cliënten
Ben je nog geen cliënt bij HB in beeld, maak dan een belafspraak of stuur een e-mail met de hulpvraag. Als ik weet waar jullie tegenaan lopen, dan kan ik aangeven of ik iets zou kunnen betekenen en hoe ik te werk ga. Ook kan ik dan aangeven wanneer het mogelijk is om te starten. Want helaas heeft HB in beeld te maken met een wachtlijst.

Wachtlijst
Helaas heeft HB in beeld te maken met een wachtlijst. Vul hieronder je gegevens in om op de wachtlijst geplaatst te worden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op.