Ik wilde je graag even een update geven over hoe het gaat. Wij zijn super trots op onze zoon, want het gaat echt super goed met hem! Hij is heel relaxed, zit goed in zijn vel en heeft rust. De boze momenten kan ik nog niet noemen, die zijn er nog niet geweest, soms de teleurstelling, maar ook daar gaat hij steeds beter mee om.

Wat ik echt heel knap vind van hem is dat hij in de drukte zijn rustmomenten pakt en aangeeft. Ook wanneer we bij iemand zijn en het is best druk, trekt hij zijn eigen plan.

En samen spelen gaat ook heel goed. Tegen kinderen op school zegt hij soms dat hij niet wil afspreken omdat hij rust wil. Hij is ook heel erg van het knuffelen op dit moment. Ik wilde dit echt even met je delen, ben zo trots dat hij zo goed gaat.

Mam, wanneer gaan we weer naar Marieke? Waarom, vroeg ik. Ik vind het fijn bij Marieke! Mijn hoofd wordt leger en ik heb steeds minder zo van '...huh??' Ik kom makkelijk uit dingen en weet beter hoe ik 't doen moet. Voor mijn gevoel word ik slimmer!

Ik vond het fijn om te horen en zei tegen hem: Straks word je nog professor, haha!
Ik wilde het ook eventjes met je delen, want het is dus een groot compliment voor jou!

Dank je wel voor de fijne ochtend vorige week! Onze dochter vond het echt geweldig, ze vroeg meteen of ze nog een keer mocht. We zijn nu lekker bezig met de oefeningen die je meegaf. Je ziet hoeveel spanning ze in haar lijfje heeft. We doen sommige oefeningen ook bij haar broertje (‘Ikke ook!’) en die ligt er heerlijk ontspannen bij. Ook bij onze dochter zien we al dat ze steeds meer ontspant.

Zoonlief zegt dat hij het leuk vond. Toen hij thuis kwam ging hij lekker met de lego aan de slag. Als hij uit school komt duikt het liefst even weg achter de computer of Nintendo. Ik had dus het idee dat hij wel ontspannen was.

Onze kinderen zijn beide bij Marieke geweest. Het heeft onze kinderen meer focus gebracht en ze zijn beide meer bestand tegen prikkels van buitenaf. Voor ons heeft het traject inzicht en meer rust gegeven. Ook voor de school van onze kinderen heeft Marieke zicht kunnen geven in de manier van leren en stof tot zich nemen. Een verrijking voor ons gehele gezin!

We hebben vandaag weer even met de juffen overleg gehad en ze zijn enorm tevreden. Z. is erg sociaal en valt goed in de groep was hun opmerking. Alle kinderen willen met hem spelen en hij speelt met iedereen. Ook qua prestaties is hij enorm vooruit gegaan. Zijn cito scores waren super vooruit gegaan. Hij mag dan ook gewoon naar groep 4. We weten dat jij en de therapie hier een grote bijdrage aan hebben geleverd dus dat wilde we je graag laten weten zodat je mee kan vieren in het succes!

We zien veel positieve ontwikkelingen. Thuis is hij veel meer ontspannen. De handvatten (bv kat/olifant/uil, massages ect.) helpen ons goed. Zoonlief staat meer open en we zien rust komen. Ik merk ook na de laatste sessie over groep 8 en de ‘oefening’ met de bomen dat hij veel comfortabeler is in de groep. Op school zien ze ook positieve ontwikkelingen. Daar is hij meer open, maakt meer contact met de leerkrachten en staat meer open voor feedback. Hij laat veel minder weerstand zien en werkt aan zijn taken. Dit zijn grote winsten, waar we allemaal blij mee zijn.

Het gaat goed, hij is letterlijk en figuurlijk flink aan het groeien. Het gaat nu goed en het dossier kan worden afgesloten, mochten er nog andere dingen in de toekomst voorkomen dan zal ik opnieuw contact opnemen.

We hebben vandaag weer even met de juffen overleg gehad en ze zijn enorm tevreden over onze zoon.. Hij is erg sociaal en valt goed in de groep was hun opmerking. Alle kinderen willen met hem spelen en hij speelt met iedereen.

Ook qua prestaties is hij enorm vooruit gegaan. Zijn cito scores waren super vooruit gegaan. Hij mag dan ook gewoon naar groep 4. We weten dat jij en de therapie hier een grote bijdrage aan hebben geleverd dus dat wilde we je graag laten weten zodat je mee kan vieren in het succes!

Vandaag gesprek op school gehad en we kwamen tot de conclusie dat het behoorlijk goed gaat nu: op school zien ze nooit angst en de juf vindt ook dat hij vlot genoeg werkt, ontspannen oogt en prima resultaten haalt.

Onze dochter heeft het als erg prettig ervaren. Ze zit nu ook weer super lekker in haar vel en is helemaal open en bereikbaar. Ze wil graag weer naar je terug komen.

Hoi Marieke.
De oefeningen gaan goed.
Hij wil het liefst elke dag, want de oefeningen zijn leuk.

Met onze dochter gaat het erg goed. Ze is nauwelijks ziek geweest en zit goed in haar vel. Ze heeft een hele goede vriendin gevonden en gaat met plezier naar school. Ook de oefeningen voor haar ogen zijn naar de achtergrond gegaan en ze geeft aan dat het goed gaat. Ik denk eigenlijk dat het nu zo goed doet dat verdere behandeling niet meer nodig is.